Lucruri rapide și delicioase de gătit

pentru a compensa postarea mea pro-transport, vreau să recunosc că gătesc acasă un pic corect. Am câteva legături, idei și trucuri de împărtășit:

Îmi place foarte mult cea mai bună rețetă de 30 de minute (chiar dacă este mult mai mult ca cea mai bună rețetă de 90 de minute cu un copil mic și un copil în jur), așa că încercăm să le lucrăm la fel de practic. O dată în fiecare săptămână sau două.

Sunt, de asemenea, un fan substanțial al scramblei, dar de cât de multe ori pot scrie despre asta? În plus, asta funcționează cel mai bine dacă te angajezi la ea o săptămână (5 mese) la un moment dat.

Ouă !!! Mărturisesc că mi -aș dori să pot găti ouă scramble în fiecare seară, așa că lucrez la perfecționarea frittata -ului meu, astfel încât să pot face doar asta și să fie puțin mai neplăcut. Aruncați niște spanac bagat și o legumă tocată (roșii, ciuperci, mazăre?!) și adăugați pesmet panko înainte de a găti la cuptor câteva minute. Al meu sunt urâte, dar au gust fin și Holden nu -i pasă.

101 mese gata în 10 minute sau mai puțin de la NY Times, împărtășite de Pal Sunny. Unele dintre acestea arată incredibil de de bază și un fel de ciudat, așa că anunțați -mă ce credeți.

Fettucina creveți de usturoi cremos în mai puțin de 20 de minute de mătușa Julie a lui Karen-obțineți cei mari înghețați și păstrați-le la îndemână pentru o cină rapidă, dar nu vă decojiți; Este consumator de timp. Încerc această rețetă săptămâna viitoare.

Și aceste idei nu sunt rapide, dar vă ajută să faceți cina pe masă rapid dacă planificați un pic înainte:

Crock Pot Night – mai ales bine când tot ce trebuie să faci este să faci lucruri în oală și să vii acasă la o masă. Am făcut niște shlock săptămâna trecută necesitând aproximativ 16 ore de pregătire, plus două peste noapte. Am luat niște scurte logice (pentru mine), iar chili -ul rezultat a fost necorespunzător. Hopa.

Dublați -vă rețeta. Înghețați pe jumătate apoi serviți -vă familia. Programează (și etichetează) rămășița, astfel încât să nu uiți de asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *