Mami, precum și eu yoga [5 beneficii remarcabile pentru mama și bebelușul!]

Există trei lucruri care sunt cu adevărat dificil de echilibrat ca mamă; Unul dintr-un timp de legătură cu cel mai mare, făcând exerciții fizice într-o metodă care oferă îngrijire de sine, precum și agățarea cu alte mame în aceeași fază a vieții. Ei bine, există o metodă pentru a face toate aceste lucruri simultan. Mergeți la mama, precum și pe mine yoga! Crede -mă, nu trebuie să fii un yoghin pentru a merge la una dintre aceste clase. Sunt serios distractiv, precum și chiar mai buni, atât de utili atât pentru tine, cât și pentru copilul tău.

La ce să te aștepți la mamă, precum și la mine yoga

Nu fi intimidat! Mama, precum și eu, yoga va fi diferită de orice tip de altă clasă de yoga la care ați fost. La fel de bine, desigur, copilul tău nu trebuie să fie complet comportat în formă. Nimeni nu te va judeca pentru hrănirea sau modificarea copilului tău în mijlocul clasei. Aceste clase se concentrează, de obicei, pe întindere, precum și pe temă cu muzică distractivă și optimă. Un pic copil va petrece sesiunea de yoga în brațe, însă, de obicei, atunci când se pot plimba sau se vor târâi, le vei pune lângă tine. În ceea ce privește un interval de timp, vă puteți aștepta să fiți acolo oriunde între 30 și 60 de minute la fel ca majoritatea claselor tipice de yoga.

Măsuri de siguranță

Antrenorii de yoga care conduc mamă, precum și clasele de mine sunt experți instruiți (atâta timp cât descoperi un studio de încredere). Ei înțeleg ceea ce este fără riscuri pentru dvs., precum și pentru copilul dvs., precum și exact exact cum să faceți experiența utilă pentru amândoi. Cu toate acestea, începeți cu atenție, precum și nu simțiți că aveți nevoie să vă împingeți la fel de tare. Nu se sugerează să înceapă până când copilul tău își poate ține capul fără ajutor, cu toate acestea, fiecare studio are orientări diferite. De asemenea, poate doriți să treceți conceptul trecut de medic.

Găsirea unei mame la fel de bine ca și eu clasa de yoga

Aceste clase sunt destul de tipice în aceste zile, precum și descoperirea unui studio poate fi la fel de simplă ca „mămică, precum și eu, de lângă mine”. YMCA oferă în mod obișnuit opțiunile mamei, precum și ale mele, astfel încât să puteți începe, de asemenea, să inspectați acolo!

5 motive pentru care mama, precum și eu, yoga este benefic

Conexiune fizică și emoțională

Cel mai bun lucru absolut despre mamă, precum și eu, yoga este exact modul în care ajungi să te leg cu copilul tău. Este timpul dedicat doar celor doi. Yoga este o activitate care este atât sănătoasă, cât și plină de viață, care sunt tipul perfect de lucruri de legat.

Credit foto; Yoga Jai ​​Ma în San Diego

Aflați întinderi, precum și câștigați rezistență, în special pentru mame

Corpurile noastre sunt cu adevărat puse cu Wringer în timpul sarcinii. La fel de bine, da, merită, totuși, asta nu înseamnă că nu încercăm să descoperim metode pentru a recupera corpul pe care am avut sau pentru a descoperi un nou tipic cu care suntem mulțumiți. Yoga este o metodă incredibilă pentru multe femei să facă pace cu corpul lor, precum și să recunoască miracolele pe care le -a făcut. La una dintre aceste clase, veți descoperi că pozițiile sunt orientate în special pentru a vindeca mamele. Veți câștiga rezistență de bază, pe lângă faptul că vă lucrați mușchii podelei pelvine. În plus, multe poziții generale vă ajută să câștigați rezistență în brațe, umeri, precum și piept. Toate lucrurile pe care le ceri pentru a sări, precum și pentru a -ți balansa pruncul! Așadar, obțineți -vă în jos cu câinele!

Ajută -ți copilul să stabilească abilități motorii, precum și senzoriale

Te îndrepți către mama, precum și eu, yoga cu copilul tău nu este doar util pentru tine. Vor fi foarte mari și ei. Mulți profesioniști sunt în contract că obținerea unui copil care se mută puțin îi va ajuta pe termen lung. De asemenea, este util pentru ei să experimenteze o atmosferă nouă, cum ar fi Yoga Studio.

Pleacă cu un copil mai fericit (care doarme și mănâncă mai bine!)

Yoga pentru bebeluși poate ajuta cu digestia, precum și pentru a -ți face un pic de somn. Când metodați orice tip de genunchi să pozeze piept, ajutați să eliminați orice tip de constipație sau gaz. În ceea ce privește un somn mai ușor, nu există nicio dovadă autentică, însă scoaterea copilului, precum și despre faptul că se deplasează de obicei ajută de obicei.

Faceți cunoștință cu alte mame noi la mamă, precum și pe mine yoga

Dacă tu, precum și prietenii tăi buni, toți aveau sugari în același timp, gândește -te la tine unul dintre norocoși. Multe mame se descoperă căutând alți prieteni buni de mamă care să le poată asocia, precum și să împărtășească experiențe. Evident, această clasă de yoga va fi plină de alte mame, precum și de potențiali prieteni noi! Fiți asumați -vă, precum și puneți -vă la dispoziție înainte, precum și după cursuri, precum și posibilitățile pe care le veți încredința unor noi prieteni noi mame.

Căutați mai mulți prieteni de mamă? Avem un grup întreg de mame care împărtășesc, precum și solicită sfaturi. Inspectați grupul nostru de Facebook Rookie Moms!

De asemenea, poate vă place:

Fenugreek, precum și alăptarea: funcționează și este în siguranță?

Alăptarea în tandem [tot ce este cerința mamelor pentru a ști!]

Cei mai buni transportatori pentru copii pentru drumeții- [faceți o drumeție cu bebelușul!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *