Amintirea de la 11 septembrie

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Nu voi reuși niciodată să -mi amintesc unde am fost când am auzit vestea despre atacul terorist. În 2001, eram încă la facultate. M -am trezit devreme pentru ca copilul meu să fie pregătit pentru cap, precum și pentru mine, pregătit pentru clasă, precum și sarcina mea la deli. Ca o dimineață tipică am pornit vestea. Am avut televizorul timp de aproximativ 10-15 minute, când am văzut totul televizat în emisiunea Today.

Am fost în stare de șoc ca mulți americani în acea zi. Cine ar face asta în țara noastră? De ce? Am avut atât de multe îngrijorări fără răspuns în acea dimineață.

După ce mi -am îmbrățișat copilul la revedere, precum și am trimis -o în autobuz spre instituție, am sunat -o pe mama mea. La telefon am vorbit despre știri, precum și am plâns. M -am rugat foarte mult în acea zi. La fel de bine ca și mai mult.

Managerul meu a închis deliul din timp, întrucât am avut o singură clasă care a fost anulată să aibă metodă. Copilul profesorului meu locuia în New York la acea vreme, așa că trebuia să -și anuleze cursurile pentru a descoperi exact cum se descurca. S -a dovedit că este bine.

Nu voi reuși niciodată să -mi amintesc 11 septembrie 2001. Ce făceai în acea zi când ai auzit știrile?

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link către această postare: Amintirea 11 septembrie

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *