O minunată experiență personală de luat masa la Cliveden Home în Ajunul Crăciunului

Am avut norocul să mă bucur de două, într -adevăr, mese de Crăciun în acest an, cu primul fiind în ajunul Crăciunului la hotelul Cliveden, cu mașina scurtă, cu mașina scurtă din noua noastră casă din Windsor.

Adorăm acasă Cliveden, precum și a fost o astfel de plăcere să le arătăm părinților mei, precum și să mă bucur de cel mai incredibil prânz în împrejurimi minunate. Spune -ți mulțumiri Cliveden House!

Vă mulțumim uriaș pentru tine pentru a -mi uimi rochia brodată (și toate rochiile minunate pe care mi le -au trimis în sezonul vesel), ceea ce a fost perfect pentru sărbătoarea divină care ne aștepta!

Mama, precum și eu folosesc amândoi ponchos M&S fiabil pentru a încerca, precum și pentru a -l îndepărta pe vânturile de forță, precum și am adus -o pe geanta mea personalizată LV Speedy 30, mămică, mușchiul ei Bayswater. Călcâiele mele sunt birou. Oliver folosește o geacă Michael Kors cu pantaloni ecologici H&M Christmas, precum și un jumper de Crăciun un pic PUD!

Să aruncăm o privire mai bună la rochia mea (*Swoon).

Acum pe mâncare …

Hotelul de 5 stele Cliveden Home ne -a oferit cu drag două spații frumos decadente, astfel încât ne -am putea bucura de o experiență personală de luat masa cu ei, într -un program gustos de 4 programe bucuroase.

Uită -te doar la decorațiuni …

Copiii s-au dus imediat la jocul șahului în fața terminării, în timp ce adulții sorbiți șampanie, precum și ne-am aruncat peste planurile florale bucuroase, precum și de brad de Crăciun acuzat de panglici.

Cu siguranță a fost un spațiu cu vedere.

Cu programul după programul unui meniu pre-aranjat cu mâncăruri gustoase, precum și complet gătite, ne-am bucurat de următoarele:

Terrina de păsări de curte coapte de fân, precum și legume rădăcinoase prăjite, stafide și piure de caper, prăjită.

Flame la grătar macrou, precum și scoici, castraveți, kohlrabi, ponzu.

Ou de rață gătit lent, dovlecei glazurate de arțar, orz, varză, precum și prăjituri prăjite.

Unt -bracond, precum și curcanul de fermă de copii prăjite, însoțiri tradiționale, precum și jus de curcan prăjit, bântuie prăjită de venison sălbatic, cartofi fondant, parsnip, conopidă, golf, precum și afine.

Filet de bas de piatră, praz la grătar, broccoli, midii, precum și cartof.

Budinca de Crăciun cliveden, spumă de rasă, înghețată cu unt ars.

Parfait de iaurt, ananas marinat, tuile de drojdie, var, precum și mango.

Mincemeat, precum și tarta de ciocolată albă, înghețată muscovado, precum și cremă Anglaise.

Brownies de ciocolată pentru tineri, precum și apoi trufe condimentate, precum și bezea cu coacăze negre cu cafea!

Ce masă!

A fost un prânz de Crăciun atât de minunat, cu încântătorul Johanna, care ne-a oferit un serviciu excelent, precum și cu atenție, precum și a împărtășit amintirile ei de Crăciun germane.

Vă mulțumim foarte mult pentru Cliveden Home pentru un prânz de Crăciun pe care nu îl vom uita niciodată.

Nu ratați vlog -ul nostru!

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru a supraviețui, precum și a înflori la locul de muncă, precum și la House, precum și pentru a oferi informații despre modul de a produce o afacere digitală sau de a reveni la muncă cu încredere.

MUMBOSS: Ghidul cinstit al mamei pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Comandați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *