Nipple Shield [PROS, precum și contra pentru mame noi!]

Alăptarea poate părea o dificultate descurajantă pentru o nouă mamă. Ați făcut cursurile, precum și căutările web. Totuși, nimic nu te pregătește cu adevărat pentru prima dată când îți alăptezi noul copil. La fel ca orice tip de experiență nouă, poate dura timp atât pentru tine, cât și pentru copil pentru a intra în fluxul tău. Un scut al sfarcurilor este un instrument uimitor pentru ușurarea atât a unei mame, cât și a copilului într -o rutină confortabilă.

Când l -am avut pe fiul meu, am fost atât de încântat de conceptul de alăptare. Apoi, asistenta i -a înmânat mai întâi la el, precum și mi -a arătat ce trebuia să fac, precum și iritația a fost pusă. Ore, sfarcurile mele erau super dureroase. Din fericire, o asistentă amabilă mi -a oferit un scut de sfârcuri, care a sfârșit prin a fi instrumentul de care nu am înțeles niciodată că am nevoie.

Ce naiba este un scut de sfârc?

Deci, ce este exact un scut al sfârcurilor? Un scut de sfârc este construit din silicon subțire, versatil, precum și seamănă cu sfârcul unei sticle pentru sugari. Scutul sfarcului se potrivește peste sfârc, precum și areola, oferind o barieră de protecție pentru dvs., precum și o capacitate de blocare mai ușoară pentru bebeluși. Există o mică gaură în punctul, similar cu un sfârc cu sticla care curge laptele în gura copilului.

Scuturile pentru mamenii sunt excelente pentru mamele noi

Există multe motive pentru care mamele care alăptează pot beneficia de utilizarea unui scut de sfârcuri. De exemplu, multe mame noi se confruntă cu disconfort cu sfarcurile dureroase în primele zile sau săptămâni de alăptare. Sfarcurile dureroase, crăpate, precum și chiar sfarcurile sângeroase pot descuraja o nouă mamă de la alăptare. Deși există produse menite să calmeze înainte, precum și după alăptare, scutul sfarcului oferă ușurare, precum și confort în timpul.

Utilizarea unui scut de sfârc vă va ajuta să intrați în rutina de alăptare. Există o listă nesfârșită de lucruri noi pe care să le descoperi, precum și să fie utilizate, precum și alăptarea este printre ele. Un scut al sfarcurilor este o metodă minunată pentru a se asigura că schimbarea este netedă și plăcută.

De asemenea, excelent pentru bebeluși

Utilizarea unui scut de sfârc beneficiază, de asemenea, de nou -născuți, precum și de sugari. Experiența de alăptare este nouă și pentru un copil! Utilizarea unui scut poate ajuta rapid un blocaj nou -născut.

Indiferent dacă o mamă selectează să utilizeze un scut de sfârc pentru a ușura durerea sau disconfortul sau din moment ce copilul ei are o perioadă dificilă Folosind scutul.

Dezavantajele utilizării unui scut de sfârc

Acum, la fel de remarcabil ca sună Scutul Nipple, există câteva motive pentru care o mamă ar trebui să se consulte cu un medic pediatru sau un consultant de alăptare înainte, în timpul, precum și după utilizarea unui scut. Unele măsuri de precauție ar trebui luate atunci când se utilizează scutul pentru a se asigura că atât mama, cât și sugarul au o experiență de alăptare utilă.

Întreținere ridicată – mâner cu grijă!

Primul dezavantaj al utilizării unui scut de sfârc este întreținerea. La fel ca orice tip de sticlă, îngrijire, precum și interesul pentru detalii este necesar la curățarea scutului. Nu numai că uleiurile de corp de la mamă pot ajunge pe scut, cu toate că laptele se poate aduna în gaură. Aveți nevoie să curățați complet acest lucru pentru a preveni creșterea bacteriilor care pot deteriora copilul.

Efect asupra aprovizionării cu lapte, precum și a hrănirii

Așa cum am menționat anterior, este de obicei un concept excelent să vă consultați cu un pediatru și/sau un consultant de alăptare înainte, în timpul, precum și după utilizarea unui scut de sfârcuri. Din cauza stilului lor este mai mult ca o sticlă decât ca un sfârc real, există o singură gaură pentru a curge laptele, spre deosebire de mai multe găuri pe care le are un sfârc. Utilizarea unui scut poate reduce fluxul de lapte, precum și acest lucru poate afecta două lucruri considerabile, aprovizionarea cu lapte a mamei, precum și exact cât de mult lapte primește copilul.

Cercetările arată că producția de lapte matern se bazează pe ofertă, precum și pe cerere. Acest lucru înseamnă că este vital să țineți cont de faptul că, dacă se exprimă mai puțin lapte, pomparea după alăptare poate fi o idee grozavă.

Pe lângă scăderea debitului, precum și a aprovizionării, un scut de sfârc poate determina copilul să obțină mai puțin lapte în timpul sesiunilor de hrănire. Acest lucru poate duce la pierderea sugarului, care, deși destul de tipică în primele zile după naștere, poate determina un pediatru să sugereze suplimentarea cu formulă.

Dificultate de înșelare din scutul sfarcului

Un final definitiv este problema înțărcării copilului (și uneori, pe tine) din scut. Înțelegerea ia răbdare, precum și timp, precum și un sentiment de minte deschisă atunci când vine vorba de încercarea de a face noi alăptare, precum și de poziții care sunt confortabile atât pentru mamă, cât și pentru copil.

Asistența este disponibilă

Acești factori pot provoca reținere atunci când alegeți dacă utilizarea unui scut de sfârcuri este platformaProgramul de acțiune HT, precum și este necesar să țineți cont de faptul că aceasta este o soluție temporară pentru dificultățile de alăptare. Dacă există vreun tip de îngrijorări sau preocupări care se asociază alăptării, precum și sănătatea și sănătatea generală, precum și creșterea copilului, este cel mai bun să le direcționeze către un pediatru, care este întotdeauna dispus să ofere soluție părinților prudenți.

Suportul pentru alăptare este oferit în multe domenii, precum și în resursele de internet pentru a ajuta la descoperirea unui profesionist la alăptare.

Cele mai bune scuturi de sfârcuri de utilizat

Mai jos sunt 3 opțiuni excelente pentru a cumpăra. Toate sunt ultra subțiri, precum și simple de curățat!

Medela ia legătura cu SHIELD NIPLE CU ADUCE CAZĂ

Philips Avent Protector Nipple

Purifyou Premium SHIELD SHIELD

Vă rugăm să vă adresați grupului nostru de Facebook dacă aveți vreun tip de lupte cu alăptarea! Suntem chiar aici pentru a ajuta, precum și există un întreg trib de mame care au fost acolo unde sunteți.

Alte articole care vă poate plăcea:

Cele mai bune creme de sfârcuri pentru a calma durerile de alăptare

Pompare de putere- O metodă rapidă pentru a stimula alimentarea cu lapte

11 Sinele de excepție, cum ar fi cărțile care să te influențeze pentru a fi o mamă mult mai bună!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *