Baby Food Blooper

În timp ce Heather își păstra trucul de sarcină actual de la mine, a început să plătească un interes sporit pentru produsele tinerilor, într -o metodă care nu mi -a sugerat, din cauza sarcinilor noastre de „bloggeri de mami”. Am crezut că încerca doar să țină pasul cu modelele de modificare, precum și tehnologii pentru părinți. Când a acceptat un dispozitiv de confecționare a alimentelor pentru sugari pentru sugari, am crezut că a fost un pic ciudat, deoarece este tipul de lucruri care preia zona în casa ta.

Include toate aceste accesorii incredibile, deci există un aspect al „Cum pot rezista?” De acord?

Și așa ne -am angajat într -o sesiune de mâncare de colaborare a sugarului pentru a pune acest lucru la testul în bucătăria mea. Amândoi ne -am făcut propria mâncare pentru copii în trecut (dar, în mod evident, utilizând diferite metode), nu ne -am potrivit cu adevărat, așa cum am mers, ceea ce duce la o mulțime de presupuneri, precum și la metode defectuoase, fiecare dintre noi presupunând cealaltă persoană înțeleasă Ce făcea ea.

Acest moment a fost punctul culminant. Heather credea că era pe cale să ofere o prezentare convingătoare a exact cum se folosește gadgetul. Mi -am curățat zona de bucătărie pentru ocazie.

Hoops.

Mulțumită pentru sugari pentru că și -a trimis mâncarea incredibilă pentru copii pentru a face set la Heather pentru a se asigura că își poate hrăni fructele proaspăt pufnite, precum și legumele. Credem că stropirea a fost o eroare individuală, precum și nu un defect al produsului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *