Un weekend Christmassy în Liverpool

sâmbătă trecută ne-am trezit devreme la 6:00 (ce este nou), precum și am pornit la fosta finanțare europeană a culturii (2008), Liverpool absolut superb pentru a fi agățate piețele de miros de castane- ca piețe de Crăciun ca precum și distracția de sărbătoare a gheții în centru.

Am ajuns chiar să văd câteva femei destul de scoase care balansează ondulele în păr în timpul zilei de zi!

Aw, hi Liverpool. Doar iubim, iubim, ca tine!

Am primit într -adevăr o locație pentru a verifica engleza la Liverpool Uni, cu toate acestea, am ales Goldsmiths ‘, University of London, în schimb, ca ademenirea finanțării a fost la fel de mult pentru mine, cu toate acestea am făcut capul de toamnă peste călcâie pentru Merseyside în minutul în care am ieșit de pe Antrenați -vă în acei ani în urmă, precum și acea adorație nu s -a diminuat niciodată.

De când ne -am mutat înapoi la Leeds cu câțiva ani în urmă, îi luăm frecvent pe tineri, precum și să petrecem o zi sau un weekend lung în oraș, unde orice este drăguț, curat, precum și destul de mult viața afirmând. Liverpool ne face fericiți. Există doar ceva acolo, pentru toată lumea. Oamenii sunt prietenoși, precum și amabili, precum și nu doare faptul că clădirile sunt atât de uluitoare de superbe, precum și de Liverpool, programul a furnizat naștere la Beatles, precum și la Brookside. Ce nu este de iubit?

Încerc să nu te bucuri de tine acolo. Pur și simplu nu este posibil.

Deci, asta am făcut sâmbăta trecută:

În primul rând, am dansat cu mulțimile (de mai sus) la colinde de Crăciun (îmbunătățite de un dispozitiv fermecător de zăpadă care se derulează de pe o fereastră deschisă), producând propriul nostru peisaj de zăpadă, ajungând în cele din urmă pe piața de Crăciun din Liverpool pentru ornamente de brad de Crăciun pictate manual precum și crepe de lămâie et sucre pe tot parcursul. Oh, precum și domnul robot …

O zonă de cumpărare mai târziu (salut peste cizmele de genunchi de la Dune), precum și o figură atât de atrăgătoare care îmbrățișează LBD -uri de la Miss Selfridge, am făcut zoom o scară rulantă în briza exterioară a epopeelor, cu maxilarul care aruncă o sărbătoare de gheață la Chavasse Park. WOW!

O minunăție din sezonul de iarnă care s -a abținut de la Tack (într -adevăr), am fost introduși în atelierul lui Moș Crăciun de către reginele de zăpadă de pe stâlpi pentru crearea de cărți de Crăciun, precum și pentru a face față picturii. A fost cea mai distractivă pe care am avut -o în vârstă. Coada pentru a -l satisface cu adevărat pe Moș Crăciun a fost la fel de lungă, cu toate acestea, Oliver nu părea să se supere!

De asemenea, tipul, tipul s -a bucurat să aibă acordul său cu „A Bee Please”, a întrebat el, precum și cu Liverpool, atât de pufnit, precum și fericit de noul său contract, precum și tot interesul pe care îl obținea, a fost adorabil.

Apoi (știu, am împachetat foarte mult) ne -am dus la podea după podeaua de exponate ciudate, precum și fantastice la Muzeul Mondial, un refugiu pentru minți mici, precum și tineri uriași, cu orice, de la dinozauri până la creaturi de mare, egipteni, lumi magice, precum și mai multe. Nu aș putea sugera acest lucru suficient, precum și că privim înainte să ne întoarcem din nou, precum și din nou. Ideal pentru minți curioase, precum Oliver, precum și pentru sugarii mobile (Alexander), dornici de experiența tactilă, precum și de experiența vizuală pe care o oferă atât de viu.

O cină rapidă la Pizza Reveal a respectat cu o întoarcere de ultimă oră înapoi la sărbătoarea gheții noaptea, în cea mai strălucitoare gloria de Crăciun pentru a călători (foarte repede), precum și a vedea ceilalți (mult mai curajoși decât noi), înainte de Luna ne -a aprins metoda înapoi la mașină.

Un weekend cu adevărat minunat, plin de distracție, vesel pentru toți.

Deci, te -ai dus deja la Liverpool?

Cumpărați -mi cartea cea mai vândută în hârtie sau audio

Cartea mea de debut este ghidul meu pentru supraviețuirea, precum și înfloritorul la locul de muncă, precum și la House, precum și oferă o perspectivă asupra exact cum să producă o companie digitală sau să se întoarcă la muncă cu încredere.

Mumboss: Ghidul mamei veridice pentru supraviețuire, precum și înfloritor la locul de muncă, precum și la casă (Ediția a II -a din Marea Britanie)

Disponibil pe Amazon sau Audible

The Working Mom: Ghidul tău pentru a supraviețui, precum și a prospera la locul de muncă, precum și la casă (ediția SUA/Canada)

Disponibil la 8 septembrie 2020. Cumpărați acum pe Amazon

Îți place ce ai citit? Atunci de ce să nu vă conformați cu Vicki pe Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest, precum și Instagram

Nu pierde nici o postare!

Abonați -vă la Honestmum pentru buletinul meu de e -mail obișnuit, unde împărtășesc noile mele postări pe blog, sfaturi despre blogging, invitații pentru evenimente, competiții, precum și știri despre noua mea carte. Nu împărtășesc niciodată datele dvs. personale cu terți.

FacebooktwitterpinteresteMailTumblrShare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *