Obțineți o pedichiură

Provocarea dvs. din această săptămână este să vă încântați o pedichiură și să raportați înapoi. Aceasta este cea de -a opta provocare.

În timp ce bebelușul tău este încă suficient de mic pentru a fi transportator pentru sugari, profită de relativul „libertate” pentru a -ți termina unghiile. Am experimentat cu numeroase locuri și tehnici și considerăm că aceasta este o ieșire preferată cu (sau fără!) Un copil.

Am făcut acest lucru în mai multe moduri și le pot recomanda sincer pe toate:

Copil în scaunul cu găleată. Mama mea m -a tratat cu o pedichiură frumoasă într -un loc fantezist, când Milo avea puțin peste o săptămână. L -am adus și el a rămas în apropiere (așa cum și -a imaginat copilul Scarlett mai sus).

Copil care se joacă în apropiere. Am văzut Whitney și amicii ei din grupul ei de mame, obținându -și degetele de la picioare cu bebelușii pe ture, în apropiere pe pături pe podea sau fiind deținute de personalul adorator.

Copil acasă. Alec a avut câteva momente de „zi de antrenament”, când l -am lăsat singur cu un mic Holden și o sticlă de rezervă de lapte de matern. Deși eram neliniștit, eram cu toții bine.

Ai finalizat această provocare? Iubește -l sau urăște -l, spune -ne cum a mers:

Comenteaza mai jos.

Împărtășește o poză cu noi pe Facebook.

Denumiți destinația dvs. pe Twitter sau Instagram și utilizați hashtag -ul #rookiemoms.

Sau, conectați -vă în comentariile la propria postare pe blog despre această provocare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *