Testul de sânge poate descoperi sexul bebelușului încă din șapte săptămâni

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Femeile însărcinate pot afla dacă au un băiat sau o fată cu un test de sânge simplu, efectuat încă de șapte săptămâni, potrivit unei analize de cercetare.

Testele de sânge care detectează de gen nu sunt oferite de medicii americani, deși, puteți comanda cu ușurință unul online. Cercetătorii genetici au aruncat recent o privire mai atentă la aceste teste.

Cercetătorii au analizat 57 de studii publicate privind testarea de gen. Rezultatele sugerează că testele de sânge precum cele studiate ar putea fi o descoperire pentru femeile cu risc de a avea bebeluși cu anumite boli, care ar putea evita procedurile invazive dacă au aflat că copilul lor este un sex care nu este afectat de aceste boli. Dacă decideți să efectuați acest test de sânge, ce veți face cu rezultatele?

Testul poate descoperi ADN -ul bebelușului în sângele mamei și este de aproximativ 95 la sută exact la identificarea sexului atunci când femeile sunt de cel puțin șapte săptămâni însărcinate. Testul este mai precis, cu atât mai departe de sarcina femeilor este.

Jurnalul de miercuri al Asociației Medicale Americane a publicat analiza care a implicat peste 6.000 de sarcini. Testarea a utilizat o procedură de laborator numită PCR care detectează materialul genetic. Dacă cromozomul masculin Y este prezent în sângele mamei, poartă un băiat, dar dacă nu este detectat, are o fată.

Deși aceste tehnologii sunt uimitoare cu aceste teste, de ce trebuie să cunoașteți genul copilului dvs. atât de devreme în sarcină? De asemenea, cred că mai mulți bebeluși nevinovați vor fi avortați, deoarece cuplurile vor afla că copilul lor nu este genul pe care îl speră. Sunt îngrijorat de faptul că avorturile vor crește din cauza acestor teste. Puteți afla sexul copilului dvs. atunci când mama are douăzeci de săptămâni și, dacă aveți îngrijorări, puteți numi cu siguranță o linie telefonică confidențială de sarcină. Femeile ar trebui să aștepte până la ecografia lor de douăzeci de săptămâni pentru a afla sexul în loc să facă acest test. În prezent, testul de sânge este extrem de scump și greu de ajuns aici în Statele Unite. Sper că va rămâne așa și nu va duce la mai multe avorturi. Credeți că acest test de sânge de selecție de gen va duce la mai multe avorturi?

Înrudit Ce este boala de la picior și gură?

Despre acest autor

Cascia Talbert este un blogger ocupat, editor, scriitor independent, comerciant online și mama a cinci copii, care locuiește în Pacificul de Nord -Vest. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Moms în 2007. Revista Healthy Moms este în prezent clasată blogul de sănătate pentru mame și oferă mai mulți scriitori experți în sănătate și bloggeri de mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert este un blogger de sănătate prezentat la WellSphere.com, iar articolele ei pot fi găsite și pe ezinearticles.com. De asemenea, conduce rețeaua de socializare Healthy Moms pe Ning, gestionează magazinul natural de sănătate și wellness al mamei și se află pe Consiliul consultativ pentru social media pentru provocarea Wellness din America.

Link către această postare: testul de sânge poate testa Descoperiți genul bebelușului încă din șapte săptămâni

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *