#Wordlesswednesday cu #linky într -o zi de luni – împărtășirea prințesei mele

este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Luni ?? Ce se întâmplă cu asta? Da, le -am promis cititorilor mei că voi posta luni fără cuvinte miercuri. L -am postat marți săptămâna trecută și m -am gândit că pot face puțin mai bine săptămâna aceasta. Deci, iată! Miercuri fără cuvinte este la TheHealthyMoms.net și Talbertzoo.com. Conectați -vă la postarea dvs. de miercuri fără cuvinte. Sau alăturați -vă și postați -l cu două zile mai devreme, apoi conectați -vă!

O legătură InLinkz

Despre fondatorul nostru

Cascia Talbert este un blogger ocupat și mama a cinci copii, care locuiește în Spokane, WA. Cu un B.A. În istorie și drept și o pasiune pentru a scrie și a rămâne sănătos, a început revista Healthy Mommies în 2007. Revista Healthy Mommies este în prezent clasată pe blogul de sănătate de top pentru mame. Dna Talbert consideră că, dacă mamele sunt bine educate cu privire la problemele de sănătate și cum să rămână sănătoși, pot transmite aceste informații copiilor lor și pot inversa statisticile obezității copilăriei din S.U.A.

Dna Talbert conduce rețeaua de socializare Healthy Mommies pe Ning, este fondatorul Healthy Mommies Media și, de asemenea, bloguri la Talbertzoo.com. Puteți să o urmați pe facebook.com/thehealthymomsmag și twitter.com/cltalbert.

Dacă v -a plăcut această postare, s -ar putea să vă bucurați în aceste povești.

Se încarcă…

var marketgiddate = new data (); document.write (”);

§ion=

var addthis_config = {“data_track_addressbar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Link către această postare: #wordlesswednesday cu #linky într-o zi de luni- Prințesa mea

0/5

(0 recenzii)

Împărtășirea este grijulie!

Acțiune

Tweet

Acțiune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *