Întâlnește-ți prietenii buni pentru sarcini

continuă, este semi-social, poți să-ți aduci copilul sau copilul, precum și să poți face lucrurile (sau GTD în limbajul web. Serios.)-Întâlniți un bun bun Prieten pentru cumpărături este cea de -a 51 -a provocare a mamei rookie! Nu este pregătit încă? Alege încă o provocare.

Când primii noștri născuți au fost la fel de bine să înțeleagă diferența dintre țintă, precum și Muzeul Copiilor, Whitney, precum și eu să satisfac cu copiii pentru a face unele cumpărături, precum și pentru a pune întrebări dacă contează ca o ieșire. Afirm „da”. În fotografia de mai sus, cel mai apropiat centru comercial de cumpărare interioară avea cărucioare de cumpărături nebune; Este posibil ca copiii să fi fost, de asemenea, într -un parc de stil. În imaginea de mai jos, ne bucurăm (evident) de comorile de la ținta noastră regională.

Odată, l-am mulțumit pe amicul meu (fără copii), Olivia, precum și am rătăcit culoarul de la Whole Foods, care-l încadrează pe tipul de bit în căruță, precum și i-am înmânat chipsuri de banane la fiecare indiciu pentru „mai mult”. Am discutat mult timp, am plecat cu înghețată. Mi -a plăcut să am șansa de a reconecta suficient, încât să sugerez acest lucru ca o dificultate pentru tine.

Sfat Pro: Achizițiile de înghețată Pune Kibosh la datele de cafea post-gaură, așa că dacă cumpărați cu un prieten, este posibil să doriți să evitați secțiunea Frozen Foods.

Mai multe sfaturi pro: „Thingamababy folosește 10 idei excepționale pentru exact cum să ieși din casă, precum și să faci cumpărături tot timpul cu un copil mic. El include un sfat excelent pentru ce să păstrezi la îndemână, precum și ce să lași în mașină. Dacă ați încercat să vă duceți copilul mic oriunde, precum și să aveți frustrare, veți aprecia sfaturile.

Împărtășește -ți experiența în comentarii sau în canalul preferat: Instagram #rookiemoms, Twitter, Facebook, Pinterest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *